Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطیه رزازی به مناسبت آغاز طرح دوازدهمین بسیج ملی آموزش تغذیه در استان قزوین بایدها و نبایدهای تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ عطیه رزازی ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت آغاز طرح دوازدهمین بسیج ملی آموزش تغذیه در استان قزوین در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: براساس گزارش‌های سال ۹۵، استان قزوین رتبه نخست مصرف فست‌فود در کشور را به خود اختصاص می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به تغذیه مناسب در زمان واکسیناسیون کرونا افزود: بهتر است تزریق واکسن در حالت ناشتا صورت نگیرد؛ همچنین نوشیدن آب و مایعات به گردش خون در بدن، حفظ ایمنی و افزایش اثر واکسن کمک می‌کند.
  رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین عنوان کرد: بعد از تزریق واکسن کرونا به مصرف غذاهای سرشار از پروتئین توصیه شده به طوری که حداقل پنج واحد میوه و سبزیجات در روز مصرف شود و افراد از مصرف غذاهای پرچرب و قندی اجتناب کنند.
  وی اذعان کرد: مصرف دارو و مکمل‌ها در صورت تجویز پزشک ممنوعیتی ندارد اما در غیر این صورت مصرف مکمل‌ها به طور خودسرانه توصیه نمی‌شود؛ همچنین اگر فردی به صورت روزانه از مکمل‌ها استفاده می‌کند دیگر نیازی به مصرف مکمل‌های اضافه نیست.

کیفیت تغذیه مهم‌ترین ملاک در افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن است
  این مسئول تصریح کرد: برخلاف باورهای عموم مردم، کاهش وزن به معنی کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن نیست و کیفیت تغذیه در این زمینه ملاک است.
  رزازی با اشاره به میزان مصرف انواع گوشت در استان قزوین عنوان کرد: مردم این استان سه برابر لازم نمک مصرف کرده و از گوشت قرمز بیشتر و از گوشت ماهی کمتر استفاده می‌کنند.
  وی ضمن توصیه‌ها و محدودیت‌های تغذیه در زمان ابتلا به کرونا تصریح کرد: در دوران ابتلا به کرونا مصرف روزانه حداقل 6الی هشت لیوان آب آشامیدنی سالم و سایر مایعات توصیه شده تا ترشحات مجاری گوارشی رقیق‌تر و تخلیه آن آسان شود.

رزازی ادامه داد: استفاده از پیاز خام، فلفل دلمه‌ای به دلیل داشتن ویتامین سی همراه با غذا و جوانه‌های گندم، ماش و شبدر که حاوی ویتامین سی هستند در رژیم غذایی روزانه توصیه می‌شود.
  رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین یادآور شد: میوه‌های فصل حاوی آنتی اکسیدان مانند انار، پرتقال‌، لیموشیرین و گریپ‌فروت می‌تواند در زمان ابتلا به بیماری‌های کووید ۱۹ و سایر بیماری‌های تنفسی موثر باشد.
  وی با اشاره به محدودیت‌های غذایی ابراز کرد: غذاهای حجیم و سنگین مانند آش‌های غلیظ، کله و پاچه، ماکارونی و فست‌فود توصیه نمی‌شود.
  رزازی در پایان گفت: همچنین از مصرف ترشیجات، شوریجات، ادودیه‌های تند، قهوه، نسکافه، چای غلیظ، آبمیوه‌های صنعتی، نوشابه‌های گازدار، غذاهای آماده و نیم‌پز و خام در زمان ابتلا به بیماری کووید ۱۹ و سایر بیماری‌های تنفسی پرهیز شود.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان قزوین تزریق واکسن مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود.

به گزارش مشرق، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود